Disclaimer

Onze gegevens

Buikslotermeerplein 209
1025XB AMSTERDAM
Nederland

E-mail: info@lukasfashion.nl
Telefoon: 020 786 7579

Kvk: 82181152
BTW: NL003659642B33

Door bezoek aan en gebruik van deze website lukasfashion.nl ga je akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer en de voorwaarden die in deze disclaimer zijn opgenomen.

Informatie en verwijzingen

Alle informatie die wordt aangeboden op en via deze website is van algemene aard en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Bij het samenstellen en onderhouden van deze website handelt Lukas Fashion uiterst zorgvuldig. Ook de gebruikte bronnen en verwijzingen zijn door Lukas Fashion onderzocht op betrouwbaarheid. Ondanks deze zorgvuldigheid kan Lukas Fashion niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de informatie. Lukas Fashion wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

De informatie die Lukas Fashion op en via deze website aanbiedt mag voor eigen gebruik worden afgedrukt of gedownload. Het is echter strikt verboden om de informatie openbaar te maken, te kopiƫren, te distribueren of enige andere actie te ondernemen die niet overeenstemt met de intellectuele eigendomsrechten van Lukas Fashion.

Wijzigingen

Alle informatie die Lukas Fashion op of via deze website aanbiedt kan zonder aankondiging worden gewijzigd. Ook de tekst van deze disclaimer kan zonder aankondiging worden gewijzigd. Lukas Fashion raadt je aan om regelmatig na te gaan of de aangeboden informatie en de tekst van deze disclaimer is gewijzigd.

Toepasselijk recht

Op deze website en de disclaimer is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing. Geschillen worden voorgelegd aan de volgens de wet bevoegde rechter in Nederland.

© 2024 Lukas Fashion